• 1403/08/29 - 11:01
  • - تعداد بازدید: 128
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون وزیر و رئیس سازمان تات:

حمایت همه‌جانبه از موسسه رازی برای ساخت واکسن‌های جدید

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بر استفاده از ظرفیتها و امکانات این سازمان برای حمایت از موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی در مجامع داخلی و خارجی تاکید کرد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان تات، غلامرضا گل‌محمدی با حضور در موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی، ضمن دیدار با علی اسحاقی رئیس موسسه رازی، از برخی بخش‌های این مجموعه بازدید کرد.

 

وی در حاشیه این برنامه، از موسسه رازی به عنوان یکی از مجموعه‌های کلیدی کشور با قدمت بیش از صد سال نام برد و اظهار کرد: اهمیت موسسه رازی به واسطه فعالیت در بخش‌های مختلف تحقیقاتی و تولید انواع واکسن‌های پزشکی، دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک است که موجب شده در زمینه این فرآورده‌های مهم تا حدود زیادی به داخل متکی باشیم.

 

گل‌محمدی با اشاره به سهم بیش از 70 درصدی موسسه رازی در تولید واکسن‌های پزشکی مصرفی کشور، سهم 85 درصدی تولید واکسن‌های دامی و سهم 33 درصدی واکسن‌های طیور تصریح کرد: امروز اگر بیماری‌هایی مانند فلج اطفال در کشور ریشهکن شده به علت همت و تلاش محققان و کارشناسان موسسه رازی است و در حوزه تولیدات و واکسن‌های دامپزشکی نیز فعالیتهای این مجموعه، گسترده و بسیار شاخص است.

 

وی یادآور شد: میزان مرگ و میر ناشی از مارگزیدگی در جهان حدود 12 تا 18 درصد اعلام شده اما به واسطه پادزهرهای تولیدی موسسه رازی آمار مرگ و میر در ایران، بسیار انگشت‌شمار و ناشی از نرسیدن پادزهر به فرد آسیب دیده است.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به جایگاه موسسه رازی و نقش تعیین کننده آن در حوزه‌های بهداشت و سلامت و امنیت غذایی کشور، لازم است تمام نهادها و ارگان‌های ذی‌ربط با حمایت از این موسسه، شرایط مناسب برای پیشروی موسسه رازی مبنی بر ساخت واکسن‌های جدید را فراهم آورند.

 

وی تاکید کرد: سازمان تات در حوزه‌های متنوع به ویژه تامین نیروی انسانی، روابط بینالملل و سایر بخش‌های مورد نیاز، از ظرفیتها و امکانات خود برای حمایت از موسسه رازی در مجامع داخلی و خارجی استفاده خواهد کرد.

 

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی پس از بازدید از موزه دائمی روابط عمومی و ساختمان تولید واکسن‌های نوترکیب، در نشست هم‌اندیشی روسا و رابطان دفاتر بینالملل مراکز و موسسات سازمان تات که در سالن زنده‌یاد دکتر مرتضی کاوه برگزار شد، شرکت کرد.

 

  • گروه خبری : اخبار روز,سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 188289
روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی علیرضا سید اسحاقی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی علیرضا سید اسحاقی